ИЗВЕСТУВАЊА

Почитувани, Се известуваат сите концесионери кои потпишаа договори во јуни-јули 2018 година, а имаат риба пастрмка во ревирот, дека е потребно да достават барање до МРФ за одобрување на период за забрана за риболов на пастрмка. Со почит, Македонска Риболовна Федерација  
Во прилог може да го преземете Јавниот повик за доделување на концесија на рибите за организирање на рекреативен риболов на риболовни ревири и рекреативни зони.  
Во прилог е предледот на концесионери на ревири и рекреативни зони, како и преглед на водите кои се без концесионер.
Во прилог е предледот на концесионери на ревири и рекреативни зони, како и преглед на водите кои се без концесионер.
Почитувани, Ве известуваме дека одлуките за доделување на концесии се излезени во Службен Весник на РМ на 08.06.2018. Истите може да ги погледнете во прилог на ова известување. ВАЖНО - Сите идни концесионери ИТНО да достават предлог цени до Македонска Риболовна Федерација на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. кои треба да се испратат на одобрување до МЗШВ. Во меѓувреме ќе бидете контактирани од МЗШВ во врска со потпишување на договорите за концесија. Со почит, МРФ
Почитувани, Поради преголем ангажман на натпреварувачите за крапската лига 2018 како и голем број на крапски купови организирани во Македонија и надвор, “Кастинг купот на Македонија” кој треба да се одржи на 03.06.2018 е одложен на неопределено време. Крапска секција датумот на одржување ќе го закаже соодветно со условите и времето и за тоа ќе бидат сите навремено известени. Со почит, Натпреварувачка крапска секција
Почитувани риболовци, Во прилог е известување за Прва спортско риболовна лига - ПЛИВКА 2018 година 3-то и 4-то коло. Со почит, МРФ
Почитувани, Ве известуваме дека трето и четврто коло од Мушичарска лига 2018 ќе се одржат согласно програмата, на 28.04.2018 на истата патека од прво и второ коло, односно р.Сатеска. Саатницата останува иста како за прво/второ коло.Во прилог е програмата за трето и четврто коло. Со почит, Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00