ИЗВЕСТУВАЊА

Програма за Државно првенство - Пливка У15 - 2024 година.

Програма за Државно првенство - Пливка У15 - 2024 година.

13 Јуни 2024

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ВО СПОРТСКИ РИБОЛОВ ЗА ДЕЦА У 15 (КАДЕТИ)     Почитувани, Согласно усвоениот Календар и Пропозициите за натпревари во 2024 година, Државното првенство во спортски риболов за конкуренцијата У-15 (кадети) во дисциплината...

 

НАТПРЕВАРИ

Прв државен куп во дисциплина „фидер“

Прв државен куп во дисциплина „фидер“

29 Ноември 2022

Почитувани колеги, На 27.11.2022 година на езерцето во Градски парк во Скопје се одржа првиот Државен куп на Македонија во дисциплина „фидер“, на кој земаа учество 14 натпреварувачи од повеќе клубови...

ЛИЧНИ КАРТИ НА РИБОЛОВНИ ЗДРУЖЕНИЈА

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00