Прв државен куп во дисциплина „фидер“

29 Ное 2022
808 пати

Почитувани колеги,

На 27.11.2022 година на езерцето во Градски парк во Скопје се одржа првиот Државен куп на Македонија во дисциплина „фидер“, на кој земаа учество 14 натпреварувачи од повеќе клубови и здруженија.

Првото место го освои Марјан Ристиќ, второто место Нино Сидовски и трето место Мики Илиевски.

Во прилог фотографии од првиот државен фидер куп.

Македонска Риболовна Федерација

Повеќе во оваа категорија: « Мушичарска лига 2018

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00