Известување за Мушичарска лига 2023 - обновено

20 Јун 2023
1441 пати

Почитувани,

Поради високиот водостој на реката Бабуна и неможноста да се договори низок водостој на реката Треска за претстојниот викенд како алтернативна патека, првото коло од Мушичарска лига 2023 предвидено на река Бабуна на 04.06.2023 се одложува за 02.07.2023 година. 

Со почит,

Натпреварувачка комисија за мушичка

 

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00