СРК „МАМЕЦ“ - Прилеп

Полн назив на здружението:

Спортско риболовен клуб “МАМЕЦ“ - Прилеп

Скратен назив: СРК “МАМЕЦ“ - Прилеп
Место: Прилеп
Адреса:  Илинденска 44-А

Дата на регистрација/пререгистрација: 24.01.2014
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-3289/6-03 од 07.04.2014
Жиро сметка: 210040265510121
Депонент: НЛБ Тутунска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Ѕвонко Николоски
тел: 075/427-636

Лице за контакт:Ѕвонко Николоски
тел: 075/427-636

 

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00