ЗСРРК КРКУШКА - Велес

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ НА СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН РИБОЛОВЕН КЛУБ
                               „КРКУШКА“ - Велес     
Скратен назив:    ЗСРРК КРКУШКА
Место:    ВЕЛЕС
Адреса:    Димитар Влахов бр. 24
Дата на регистрација (пререгистрација):    
30.10.2011 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 - 54/2 од 20.04.2012 година
Жиро сметка:    240290002188965
Депонент:    Уни Банка
e-mail адреса:     Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон на здружението:    
+389 (43) 227-780
Претседател:    Марјанче Кралев
    телефони за контакт
        043/227-780
070/315-480

Лица за постојан контакт:       1. Марјанче Кралев    телефони за контакт
        043/227-780
070/315-480

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00