ЈПУЗПП ,,ЈАСЕН“ - Скопје

Полн назив на здружението:
ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ И ЗАШТИТА НА ПВЕЌЕНАМЕНСКОТО ПОДРАЧЈЕ ,,ЈАСЕН“

Скратен назив:    ЈПУЗПП ,,ЈАСЕН“
Место:    СКОПЈЕ
Адреса:    11 ОКТОМВРИ 23А
Дата на регистрација(пререгистрација)    18.10.2005 година
Број на Решение за вршење дејност:    Трег.бр.6042/2005
Жиро сметка:    300000002196407
Депонент:    Комерцијална банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tелефон на здружението    +389(2) 3115-016    
Дректор:    Инг агр Михаил Малахов
    телефони за контакт
        071 317-321
Лица за постојан контакт:    1.    Венко Цикарски
2.    Биљана Стефковска    Телефони за контакт
        1.  071 310-305
2.  075 310-304

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00