Известување за судии

08 Мар 2024
631 пати

Почитувани спортско-риболовни судии,

 

Ве известуваме дека уплатата за судиска такса (500 ден. за основен и 1000 ден. за државен судија), за 2024 година, и спортска легитимација, треба да се уплати на жиро сметка на МРФ 300000000191029 Комерцијална Банка, најдоцна до 21.03.2024 година.

 

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00