Оглас за вработување

03 Фев 2020
1961 пати

Почитувани,

Ве информираме дека Македонска Риболовна Федерација објави оглас за вработување на технички секретар. Истиот може да го погледнете во прилог:

ИНФОРМАЦИИ ЗА ОГЛАСОТ

Објавен на

03.02.2020

Огласот трае до

11.02.2020

Занимање според НКЗ

Технички секретар

Работно место

Технички Секретар во Македонска Риболовна Федерација

Какво работно место

упразнето

Дали работното место е со посебни овластувања

Не

Работен однос тип

Неопределено

Потребно искуство

 

Број на места

1

Слободни места

1

Распоред на работно време

Претпладне;

Работно време

07.00-15.00

Неделно часови

40

Основна плата

15,000.00

Забелешка

Молба Биографија Увер за државјанство Потврда за неосудуваност Копија од ЛК и Возачка дозвола Доказ за позн стр јазик - приоритет англиски Препорака од пртеходно вработување Друго Доставување на документи во затворен необележен плик во МРФ

Познавање на странски јазици

Англиски;

Вештини

MS Office;

Обуки

 

Возачка дозвола

Б;

ПОТРЕБНО ОБРАЗОВАНИЕ

Квалификација

Високо стручно образование

Степен

VIIA

Образовна установа

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРАВНО ЛИЦЕ

Правно лице

МАКЕДОНСКА РИБОЛОВНА ФЕДЕРАЦИЈА Скопје

Адреса

Бул. Кочо Рацин 75 1000 Скопје

E-mail

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон

023164539

Општина

 

Место

Скопје - Центар

Забелешка

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00