ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ до идните концесионери на риболовни ревири

12 Јун 2018
2166 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека одлуките за доделување на концесии се излезени во Службен Весник на РМ на 08.06.2018.

Истите може да ги погледнете во прилог на ова известување.

ВАЖНО - Сите идни концесионери ИТНО да достават предлог цени до Македонска Риболовна Федерација на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. кои треба да се испратат на одобрување до МЗШВ.

Во меѓувреме ќе бидете контактирани од МЗШВ во врска со потпишување на договорите за концесија.

Со почит,

МРФ

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk