Известување за промена на локација

01 Мар 2018
2127 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека на барање на Натпреварувачка секција за спин и мушица при МРФ е направена промена на локација за одржување на 3-то и 4-то коло од Спин лига 2018, односно наместо на река Треска, натпреварот ќе се одржи на река Радика. Датумот (04.03.2018) и саатниците од програмата остануваат непроменети.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk