ЗРСК „ПАСТРМКА“ - Струга

Полн назив на здружението:

Здружение на риболовци спортски клуб “ПАСТРМКА“ - Струга

Скратен назив: ЗРСК “ПАСТРМКА“ - Струга
Место: Струга
Адреса:  ул.Маршал Тито бр.100

Датум на основање: 1952 година
Дата на регистрација/пререгистрација: 05.03.2012 - последна промена
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-429/2 од 21.02.2013 година
Жиро сметка: 200000003399648
Депонент: Стопанска банка
e-mail адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Контакт телефон:078/255-040

Претседател: Емил Матовски
Телефон за контакт: 078/255-040

Секретар: Драги Бицески
Телефон за контакт: 070/483-368

 

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00