ЗРЛЕ-СК КАРП ФИШ - Лабуништа

Полн назив на здружението:

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА РИБОЛОВ, ЛОВ И ЕКОЛОГИЈА - СПОРТСКИ КЛУБ КАРП ФИШ

Скратен назив:    ЗРЛЕ-СК КАРП ФИШ
Место:    Струга
Адреса:    с.Лабуништа
Дата на регистрација: /
Број на Решение за вршење дејност спорт: /
Жиро сметка: 530020301667750
Депонент:    Охридска банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: Тафилоски Тасим, 070/352-137

Секретар на здружението: Демишоски Аладин, 075/225-639


 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00