СРЗЕК КОЧАНСКИ РИБАР - Кочани

Полн назив на здружението:

СПОРТСКО РИБОЛОВНО ЗДРУЖЕНИЕ ЕКОЛОШКИ КЛУБ КОЧАНСКИ РИБАР - КОЧАНИ   

Скратен назив:    СРЗЕК КОЧАНСКИ РИБАР - Кочани
Место:    Кочани
Адреса:    Ул. Цар Самоил бр.32/А, Кочани
Дата на регистрација:    27.12.2013
Број на Решение за вршење дејност спорт:
Жиро сметка: 300050000148977
Депонент:    Комерцијална банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    +389 (0)71 320-697

Претседател: Димитар Димитров 070/320-697

Секретар на здружението: Димитар Атанасов 070/987-587

Лица за постојан контакт: Димитар Димитров, Димитар Атанасов

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00