ЗРРСК Свети Апостол Петар - Охрид

Полн назив на здружението:    Здружение на рекреативни риболовци
СПОРТСКИ КЛУБ СВЕТИ АПОСТОЛ ПЕТАР Охрид     
Скратен назив:    ЗРРСК Свети Апостол Петар Охрид
Место:    Охрид
Адреса:    Ул. Димитар Влахов бб
Дата на регистрација (пререгистрација):    
04.03.1995 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 – 2445/3 од 01.10.2003 година
Жиро сметка:    ЗРРСК Свети Апостол Петар
5300003001535-81

Депонент:    Охридска Банка
e-mail адреса:    1. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
2. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Телефон на здружението:    

Претседател:        Радован Димитриевски
    телефони за контакт
        078/377-155
076/405-381

Лица за постојан контакт:       1. Радован Димитриевски
         2. Љубен Арнаудов


    телефони за контакт
        
1. 076/405-381
2. 071/317-700

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk