ЗСРРК Пчиња - Куманово

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ СПОРТСКО РЕКРЕАТИВЕН РИБОЛОВЕН КЛУБ “ПЧИЊА„ КУМАНОВО     
Скратен назив:    ЗСРРК ПЧИЊА
Место:    КУМАНОВО
Адреса:    Ул. Ленинова бб
Дата на регистрација (пререгистрација):    
02.07.1998година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 - 1270/3 од 06.05.2004година
Жиро сметка:    ЗСРРК Пчиња Куманово: 320100005065341
 
Депонент:    Централна кооперативна банка  Куманово
e-mail адреса:     Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00