СРРК КРАП - Радовиш

Полн назив на здружението:    Здружение Спортско Рекреативен Риболовен Клуб
                          Крап-Радовиш, Радовиш     
Скратен назив:    СРРК КРАП-РАДОВИШ
Место:    РАДОВИШ
Адреса:    ул. Илинденска бб     Радовиш     2420
Дата на регистрација (пререгистрација):    
Регистрација: 26.05.2009 година.
Усогласено: 25.03.2011 година.
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08 - 482/3 од 21.06.2010 година.
Жиро сметка:    СРРК Крап-Радовиш      с-ка:  200001969298260
Депонент:    Стопанска Банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   
          Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    
+389 (71) 204 670
Претседател:        Васе Здравков
    телефони за контакт
        071/204-670

Лица за постојан контакт:    1.    Претседател / Застапник
      Васе Здравков
   
2.    Технички секретар
         Никола Ципушев


    телефони за контакт
        1.    071/204-670

2.    072/260-801

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00