ЗСР „БАБУНА“ - Велес

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ  НА  СПОРТСКИ  РИБОЛОВЦИ
„БАБУНА“ - ВЕЛЕС
Скратен назив:    ЗСР „БАБУНА“ - ВЕЛЕС
Место:    ВЕЛЕС
Адреса:    Ул. Васил Ѓоргов  бб,  Велес
Дата на регистрација (пререгистрација):    
30.11.2010 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
08-1384/1 од 25.04.2001 година
Жиро сметка:  300 27 0000 126 753
Депонент:    Комерцијална банка
e-mail адреса:    1. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон на здружението:    

Претседател:    
Звонимир Мечалов
    телефони за контакт
        071/398-668

Лица за постојан контакт:    1.    Томе Илиевски
2.    Бранко Јанушев
3.    Никола Џампалов
4.    Миланчо Миров
5.    Ангел Тодоров

    телефони за контакт
        1.    070/844-711
2.    070/494-845
3.    070/506-703
4.    078/218-322
5.    078/375-863

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk