ЗСР Шампион 2005 - Струмица

Полн назив на здружението:    Здружение на спортски риболовци Шампион 2005 Струмица
Скратен назив:    ЗСР Шампион 2005 - Струмица
Место:    Струмица
Адреса:    ул. Неретва бр.43
Дата на регистрација (пререгистрација):    17.07.2005
19.04.2011
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
082895/2 од 15.12.2005
Жиро сметка:    250008000041743

Депонент:    Шпаркасе Банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

Претседател: Кирил Ѓузелов 078 378 040

Секретар: Тони Гогов 079 241 593

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00