ЗСР „БРЕГАЛНИЦА 2011“ - Штип

Полн назив на здружението:    ЗДРУЖЕНИЕ  НА  СПОРТСКИ  РИБОЛОВЦИ
„БРЕГАЛНИЦА 2011“
Скратен назив:    ЗСР „БРЕГАЛНИЦА 2011“
Место:    ШТИП
Адреса:    Ул. Борис Кидрич  бб
Дата на регистрација (пререгистрација):    
20.04.2011 година
Број на Решение за вршење дејност спорт:    
Жиро сметка:    210066957600163
Депонент:   НЛБ Тутунска банка
e-mail адреса:    Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Претседател: НИКОЛА МИЦЕВСКИ
Телефон за контакт:070210918

Секретар на Здружението: БЛАГОЈ ДИМИТРОВ
Телефон за контакт: 078352207

Лице за постојан контакт: НИКОЛА МИЦЕВСКИ
Телефон за контакт:070210918

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00